Om Terra Danmark

Den første og eneste forhandler i Danmark

Vi har agentur i Danmark på maskiner fra den schweiziske virksomhed Terra, der leverer opgravningsfrie løsninger og teknologi. Det betyder, at vi – som de eneste i Danmark – sælger Terras maskiner og løsninger til virksomheder, der etablerer og renoverer rør, ledninger og kabler i jorden og undergrunden.  

Sans for detaljen

Vores fornemste opgave er levere en samlet løsning og sørge for, at vores kunder kan levere stærke løsninger til deres kunder. Vi har sans for detaljen og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi er en kompetent og stabil leverandør. Vi er der for vores kunder og følger løsningerne til dørs.

Service og sparring

Vi leverer den samlede pakke. Du kan bruge os til sparring om maskinerne, og vi sørger også for service på vores værksted, hvis det skulle blive nødvendigt.

25 års erfaring fra entreprenørbranchen

Terra Danmark har 25 års erfaring fra entreprenørbranchen og 20 års erfaring med maskiner til opgravningsfrie løsninger. Virksomhedens vision er at udbrede kendskabet til innovative opgravningsfrie løsninger, der gavner og hjælper virksomheder og deres kunder.